Het Beste Sinterklaas Cadeau: geef een kinderboek

Het Beste Sinterklaas Cadeau: geef een kinderboek

Sinterklaas is weer in het land! De vraag wat je dit jaar gaat geven is waarschijnlijk al bezig door je hoofd. Misschien denk je nog na over een cadeau, of ben je er wel uit maar twijfel je nog over de keuze? Kies dan voor een kinderboek! Een kinderboek is leuk én leerzaam. In deze blog vertellen we je waarom een kinderboek het beste Sinterklaas cadeau is.

Kinderboeken zijn leuk en leerzaam

Een kinderboek is niet alleen leuk om te lezen, maar je kunt er ook heel wat van opsteken. Zo zijn er boeken die bijvoorbeeld leren hoe je met geld moet omgaan of hoe je vriendjes kunt maken. Voor elk wat wils dus! Bovendien is het fijn om samen een boek in te kunnen duiken. Zo kun je er samen over praten en eventuele vragen bespreken. Een soort kleine leesclub dus, maar dan met alleen jullie twee. Het is goed om na te gaan wat jouw kind het meest interesseert.

Is het vooral geïnteresseerd in informatieve boeken of moet het een boek zijn  met een verhaal? Het mooiste is wanneer het boek goed aansluit en tevens iets bijdraagt.

Kinderboeken zijn voor altijd

Een boek is voor altijd, je kunt het oneindig vaak lezen en doorgeven aan toekomstige generaties. Een kinderboek is een echt sinterklaas cadeau dat dus nooit uit de mode raakt. Wanneer je het langer wilt behouden doe je er goed aan een boek te kopen met een stevige kaft. Zodoende gaat deze langer mee. Bovendien geef je niet alleen het boek cadeau, maar ook de tijd die je erin stopt om het voor te lezen. Die herinneringen zullen altijd bij je blijven!

Kinderboeken zijn betaalbaar

Voor een mooi kinderboek hoef je niet diep in de buidel te tasten. Er zijn veel leuke boeken te koop voor een relatief klein bedrag. Zo geef je wel iets leuks cadeau, maar hoeft het je niet teveel geld te kosten. Zeker wanneer je kiest voor de iets minder bekende boeken of de wat kleinere boekjes is het vaak voordeliger. Superhandig als je met een beperkt budget wilt werken!

Het is dus duidelijk waarom een kinderboek het Beste Sinterklaascadeau is: het is leuk, leerzaam én betaalbaar. Kies dus voor een kinderboek als cadeau en geef iets waar je elkaar nog lang aan zult herinneren!

Reacties zijn gesloten.