Vectra: Bescherm je huisdier tegen parasieten en vlooien

Vectra: Bescherm je huisdier tegen parasieten en vlooien

Het kan moeilijk zijn om te zien of je huisdier last heeft van parasieten en vlooien. Veel van de symptomen lijken op die van andere gewone gezondheidsproblemen. Maar als je weet waar je op moet letten, kan je maatregelen nemen om je huisdier te beschermen en de behandeling te krijgen die het nodig heeft. In deze blog lees je meer over de effecten van vlooien, teken, muggen, steekvliegen en zandvliegen op je huisdier en hoe je de symptomen van een besmetting kunt herkennen. Gewapend met deze informatie kan je je huisdier het hele jaar door gezond en gelukkig houden!

Waarom zou ik Vectra gebruiken?

Vlooien, teken, muggen, steekvliegen en zandvliegen kunnen allemaal gezondheidsproblemen veroorzaken bij huisdieren waarbij Vectra bescherming biedt. Vlooien kunnen huidirritatie en bloedarmoede veroorzaken, teken kunnen ziekten overbrengen zoals de ziekte van Lyme, muggen kunnen hartworm en encefalitis verspreiden, steekvliegen kunnen pijnlijke beten veroorzaken en zandvliegen kunnen leishmaniasis overbrengen. Als je een van deze plagen op of rond je huisdier opmerkt, kan Vectra helpen. Het is belangrijk om maatregelen te nemen om ze kwijt te raken en raadpleeg een dierenarts voor behandeling.

Symptomen bij je huisdier

De volgende symptomen kunnen optreden als je huisdier last heeft van een vlooien-, teken-, muggen-, steek- of zand vliegenplaag:

  • Jeukende huid
  • Krabben
  • Roodheid en ontsteking
  • Beten of laesies op de huid
  • Lusteloosheid
  • Verlies van eetlust
  • Gewichtsverlies

Vectra beschermt je huisdier

Een van de beste manieren om je huisdier te beschermen tegen parasieten en vlooien is Vectra. Vectra is een actueel vlooien- en tekenpreventie product dat kan worden gebruikt op katten, honden, puppy’s en kittens. Vectra biedt een snelwerkende, langdurige bescherming tegen vlooien, teken, muggen en ander bijtend ongedierte. Vectra is gemakkelijk te gebruiken en werkt snel, zodat je je huisdier in een mum van tijd kunt beschermen tegen parasieten en vlooien. Vectra blijft ook een volle maand na toepassing werken, waardoor je huisdier langdurig beschermd is tegen ongedierte

Vectra kopen

Vectra is speciaal geformuleerd om effectief te zijn tegen de meest voorkomende parasieten en vlooien in Europa. Vectra is veilig voor gebruik op puppies en kittens ouder dan 7 weken en vanaf een lichaamsgewicht van 600 gram, dus je kunt beginnen met het beschermen van je huisdier vanaf het allereerste begin. Vectra weert ook teken af voordat ze zich aan je huisdier hechten, zodat ze beschermd zijn tegen gevaarlijke door teken overgedragen ziekten zoals de ziekte van Lyme. Houd je huisdier dus veilig met Vectra!

Reacties zijn gesloten.